Over Cecilio

“Cshala is ontstaan vanuit de droom om voor mezelf te beginnen. Een eigen plek geeft mij de ruimte om mensen te leiden op hun pad vanuit de visie waar ik in geloof: zien wie je bent oftewel see who you are. Met Cshala hoop ik een plek te creëren waar mensen de ruimte voelen om op ontdekkingstocht te gaan.”

“Rond mijn 33e ben ik gestopt als professioneel voetballer en moest ik mij oriënteren op de volgende stap in mijn leven. Ik heb een opleiding tot voetbaltrainer afgerond, en kwam erachter dat mijn hart hier niet helemaal lag. Dus daar stond ik: begin dertig met pensioen als voetballer en op zoek naar een volgend hoofdstuk in mijn leven.”

“Ik begon met het volgen van yogalessen en ben een teacher training gaan doen die me naar India bracht. Diep in het Himalayagebergte heb ik me verdiept in Rajadhiraja yoga. Intussen was gaf ik ook mijn spirituele nieuwsgierigheid de ruimte door het ondergaan van Ayahuasca ceremonies. Ik raakte gefascineerd door energetische behandelingen om ook hierin mensen te kunnen begeleiden. Ook volgde ik een cursus Inner Child therapie waarbij je leert om inzicht te krijgen in gedragingen en patronen die je vanuit je jeugd meekrijgt.”

Zien wie je bent

Via Kambo-sessies hoop ik mensen te kunnen helpen bij vraagstukken in hun leven of het herontdekken van zichzelf. Kambo helpt je contact met onderbewuste en van daaruit zien wie je bent.