Energetische Yogalessen

Cecilio: “Namasté! Mijn yogalessen zijn intuïtief en ik werk met de energie die ik in de ruimte of bij iemand voel. Studenten ervaren mijn lessen als creatief, dynamisch en organisch opgebouwd. Ademhaling en van daaruit bewegen staat bij mij centraal. Ik wil studenten graag hun energie, lichaam en ademhaling laten voelen in een pose zodat elke pose zowel vanuit stilstand en beweging ontdekt kan worden.”

“Mijn opleiding heb ik gevolgd in India in het Himalaya-gebergte in de stijl van Rajadhiraja yoga. Ik heb een Yin yoga teacher training afgerond en ook mijn energetische opleidingen (Reiki, Intuïtieve Ontwikkeling, Aura Healingopleiding) verwerk ik in mijn lessen.”

Verdieping door aandacht en focus

“Oorspronkelijk werd yoga overgebracht van een leraar op een leerling. De oude leraren zagen hoe belangrijk het was om een yogales persoonlijk te maken en af te stemmen op de behoefte van de student. Via een yogales werd kennis overgedragen van generatie op generatie. Vandaag de dag zorgt een les in een kleine groep of een privéles voor meer verdieping. Er is meer aandacht voor persoonlijke aanwijzingen en hands on adjustments. Zo kun je bijvoorbeeld beter werken aan een blessure, burn-outklachten, stress, gebrek aan energie of een verkeerde lichaamshouding. Een les met een kleine groep of privésessie zorgt altijd voor extra verdieping.”

Waardevol voor alle yogi’s

“Startende studenten kunnen een grote zaal intimiderend vinden en tijdens een les kunnen soms indrukwekkende poses en onbekende termen abracadabra zijn. Lessen met een kleine groep en/of privélessen zijn daarom zeer geschikt voor beginnende yogi's. Je kunt rekenen op meer aandacht dan in een grotere groep.”

“Voor de ervaren yogi zal een les met een kleine groep of privéles zorgen voor meer verdieping in de yoga practice. Aandacht voor bepaalde poses, ademhalingstechnieken en ook de filosofie van yoga behoren tot de mogelijkheden.”

Tarieven

Groepsles (4 personen)
1 Les 60 minuten: €15,-
5 Lessen 60 minuten: €70,-

Privéles
1 Les 60 minuten: €60,-

1 Les 90 minuten: €65,-
*Alle tarieven zijn inclusief btw